Meer resultaten voor ehbo

 
ehbo
EHBO op het werk Groep IDEWE.
EHBO op het werk. Terug EHBO op het werk. Veilig aan de slag. EHBO op het werk. EHBO op het werk. Als werkgever moet u een efficiënte hulpverlening organiseren in uw organisatie. Want zelfs al neemt u alle preventiemaatregelen, dan nog schuilt een ongeluk in een klein hoekje.
EHBO-set online kopen VAUDE. EHBO-set Accessoires Uitrusting VAUDE.
Beschikbaarheid: Artikel beschikbare. First Aid Kit S EHBO set. Kleine, compacte EHBO-set kleine pakmaat basisuitrusting voor EHBO van waterdicht materiaal. Beschikbaarheid: Artikel beschikbare. First Aid Kit S Waterproof EHBO set. Omvangrijk uitgeruste EHBO-set compacte pakmaat doordachte uitrusting van 100% gerecycled materiaal.
Een EHBO kit bedrukken: uw logo als belangrijke eyecatcher.
Als autoverzekeraar of als u kampeerartikelen verkoopt: met een EHBO koffer met bedrukkinggeeft u een relatiegeschenk dat indruk maakt. Wij gaan aan de slag met uw aangeleverde logo en bezorgen u een EHBO koffer met bedrukking die u met gepaste trots kunt uitdelen.
EHBO set voor thuis en op reis.
Alle kits, met uitzondering van de First Aid Kit Basic en First Aid Kit Light, worden geleverd inclusief de handige en waardevolle Care Plus First Aid Guide: 40 paginas vol nuttige informatie en tips van medische professionals. Hierin lees je de basisregels van de EHBO, hoe te handelen in diverse medische situaties, hoe je reanimatie kunt toepassen en nog veel meer.
EHBO Bestel eenvoudig online A.S.Adventure.
Vul je reisapotheek zeker aan met een degelijke EHBO-kit, want een ongeluk is snel gebeurd. In zon compacte eerstehulpset zit alles wat je nodig hebt om de meest voorkomende kleine verwondingen te verzorgen. Sorteren op: Best verkochte producten. Care Plus EHBO Kit Basic.
Delta Healthcare Consulting EHBO cursus bij jou of in je buurt? - Delta Healthcare Consulting.
Naar welke cursus ben je op zoek? EHBO bij kinderen. EHBO bij volwassenen. EHBO in de sport en verenigingen. EHBO in de zorgsector. EHBO op school. EHBO voor bedrijven. Cursus ter plaatse. Onze docenten zijn verpleegkundigen spoed of intensieve zorgen.
EHBO hulpverlener - basisopleiding - Opleiding - SBM.
Het in seine zetten van ongevallen en deze dan oplossen was heel leerrijk en nuttig. Maes Bjorn, P&J Maes. Zeer goede EHBO cursus met veel inhoud, gaat ietwat verder dan de basis met veel voorbeelden en situaties, spontane lesgever! Titeca Kimberly, Vanmarcke-Software.
EHBO: basisopleiding hulpverlener nxtpro.
EHBO preventie EHBO: basisopleiding hulpverlener. Sinds 2010 zijn bedrijven en organisaties verplicht om minstens één gecertificeerde EHBO-hulpverlener in dienst te hebben. Een basisvorming EHBO maakt het verschil in levensbedreigende situaties. De vorming is gelijkaardig opgesteld als de voorgeschreven modaliteiten voor de basisvorming van preventieadviseurs.
EHBO HVK.
EHBO" bij Het Vlaamse Kruis en het leven blijft mooi." Met deze slogan is Het Vlaamse Kruis naar de bevolking gestapt om iedereen er attent op te maken dat de eerste hulp enorm belangrijk is. De statistieken vertellen ons dat de meeste ongelukken thuis gebeuren.
Cursussen Brand, EHBO en reanimatie Red levens Six Minutes.
Ze delen hun kennis over EHBO, reanimatie, AEDs automatische externe defibrillators, wondverzorging en gespecialiseerde hulp in het Nederlands, Frans en Engels. Wil je je organisatie hartveilig maken? Onze partner CardioService begeleidt je bij de huur of aankoop van een AED en ondersteunt je bij het onderhoud.
EHBO Vlaanderen Eerste Hulp op Maat.
We gaven in het verleden reeds opleidingen rond specifieke thema's' zoals brandwondenreanimatieeerste hulp aan boord Meer info. De hoofddocent van EHBO Vlaanderen is Luc Van de Velde, tevens werken we samen met een volledig team van verpleegkundigen en ambulanciers uit het werkveld.
EHBO op school - voor directies en administraties.
EHBO op school. EHBO op school. Veel scholen zijn goed bezig op het vlak van EHBO. Andere ervaren nog drempels bij de organisatie van een cursus over EHBO, zoals gebrek aan lesgevers, aan materiaal en aan tijd. Waar staat jouw school?

Contacteer ons