Meer resultaten voor springkastelen

 
springkastelen
Springkastelen Kleuters - Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Meer info nodig? Bel 32 468 105 921. Stertenten - starshades. Vouwtenten - Plooitenten. Constructietenten - Budgettenten. Keukenmaterialen en catering. Springkastelen en attracties. Partycar - Foodcar. Podium element 2 x1m. Discobar set 2. Discobar set 1. Opblaasbare tent - Podium Overkapping. U bevindt zich hier: Home 1 Shop 2 Verhuur tenten en feestmateriaal 3 Springkastelen en attracties 4 Springkastelen 5 Springkastelen Kleuters. Door grote drukte kunnen we nu geen bestellingen via het winkelmandje aannemen.
Springkastelen Art.
Organiseer je een feestje dan is een springkasteel een must. Ons assortiment ons assortiment. We zijn een startend verhuurbedrijf die klaarstaat voor al uw feesten. Onze springkastelen zijn een must op uw communie, babyborrel., Springkastelen Art Camertijn. Copyright 2018 Springkastelen Art Camertijn.
Springkastelen Yvents.
B x D x H. 3,5, x 4 x 3,5, meter. Prijs voor 1 dag: geleverd, opgesteld, afgebroken en opgehaald. B x D x H. 5,5, x 5 x 3,5, meter. Prijs voor 1 dag: geleverd, opgesteld, afgebroken en opgehaald.
Homepage.
Welkom bij MCJ-attractions, dé specialist in springkastelen, spel-en attractieverhuur van Vlaams Brabant en omstreken. Wij van My Crazy Jump Attractions zorgen ervoor dat jullie feest een Topper van formaat wordt. Bij ons kunnen zowel de toddlers als de volwassenen terecht.
Springkasteel huren? - Springkastelen-Nazareth tot uw service.
Welkom bij Springkastelen-Nazareth. Als jonge ondernemers geloven wij dat we de werking bij het huren van een springkasteel kunnen verbeteren. Ons doel is om niet enkel de kinderen een fantastische dag te laten beleven maar ook een betrouwbare en goede service te kunnen verlenen aan u. Lees gerust de recensies van onze blije klanten op de rechterkant. Wij gaan voluit voor de beste kwaliteit springkastelen. Bij ons vindt u geen goedkope Chinese import zonder certificaten en keuringen of 2de hands springkastelen. Om zeker te zijn dat het goed opgezet is komen wij elk springkasteel leveren, opzetten, afbreken en terug meenemen. Elk springkasteel wordt bij opzet door ons gecontroleerd en indien nodig gaan we er met onze accu stofzuiger nog even in.
KidsHappy - Verhuur springkastelen.
Organiseer je een feest van.: Zoek je gewoon een leuke attractie voor.: KidsHappy te Landenbiedt de oplossing! Zo kunnen u en uw gasten heerlijk genieten van het festijn en hoeft u zich niet voortdurend zorgen te maken. KidsHappy.be biedt een kosteloze annulatie aan bij slecht weer, tot op de dag voor de levering. Hebt u bijkomende vragen, of wenst u een prijsofferte op maat, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder. KidsHappybezorgt nu reedsenkele jarende leukste springkastelen. Onze missie ishetaanbieden van springkastelen aanzowelparticulieren alsbedrijven. Klantentevredenheid is ons streefdoel en we gaan voor een stabiele, betrouwbare relatie met ons cliënteel. Buitenspeeldag - Landen. De Dag van de Landbouw. School Mariahof - Landen. Gemeentelijke Basisschool Neerwinden. De Heulegracht - Velm. Group Pashuysen - Limburg.
JNA-Rent - JNA-Rent Springkastelen Volksspelen Attracties.
Indien u deze samen huurt met een springkasteel krijgt u steeds een mooie korting. Kijk zeker eens bij onze promoties of combikortingen. Huur verschillende attracties samen en krijg mooie kortingen! Hebt u bijkomende vragen of specifieke wensen aarzel dan niet om ons te contacteren. Jeroen Joostens en Tom Aerts. Springkastelen attracties Volksspelen Skydancers.
Verhuur van springkastelen.
Onze clown schrikt geen kinderen af maar geeft hen net veel plezier! Dit grote springkasteel is perfect voor grote feestjes met veel kinderen. Voor alle jongens en meisjes die graag voetballen is dit een ideaal springkasteel om in te vertoeven. Waarom enkel tegen de bal stampen als je er ook in kan springen? Schreeuwt de leeuw die in de grote jungle rondloopt. De leeuw zal je niet opeten, in tegendeel, je kan zo zijn bek uitglijden. Naast zijn grote, lange nek strekt de draak zijn lange poten uit om je in zijn val te laten lopen. Zo laat hij je in de val lopen om plezier te maken in zijn buikje! Hebben je kinderen altijd al eens willen springen tussen de vissen? Dat kan nu met ons springkasteel vol met visjes! Wil jij het grote nieuws bekend maken op een spetterende manier? Huur dan zeker onze opblaas baby die je zo voor jouw deur kan neerzetten! Naast onze springkastelen verhuren we ook deze skydancer die zeker aandacht trekt met zijn gekke dansmoves. De skydancer is perfect om te plaatsen aan de inkom van je evenement, winkel, feestje of andere speciale gelegenheid.
Springkastelen.
Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Springkastelen Kids Jump - Verhuur springkastelen BTW: BE0738.912.742. Vinkstraat 14, 9870 Zulte info@springkastelenkidsjump.be GSM: 0499.34.36.24.
Verhuur van diverse springkastelen Blink2 Aarschot.
xml version"1.0" encoding UTF-8? zowel grote als kleine springkastelen. xml version"1.0" encoding UTF-8? voor elk budget een passend springkasteel. ONS ASSORTIMENT SPRINGKASTELEN. Maak uw keuze. press to zoom. 5,2, x 5 x 3,2, m. Geschikt voor 10 kinderen. press to zoom. 5,2, x 5 x 3,2, m. Geschikt voor 10 kinderen. press to zoom. 4,5, x 6,7, x 3,4, m. Geschikt voor 10 kinderen. press to zoom. 6,5, x 5 m. Geschikt voor 10 kinderen. Glijbaan clown met multiplay.
Pruts en Tijl springkastelen.
Bekijk ons aanbod springkastelen door op de naam van het springkasteel in de lijst te klikken. Tijdens de herfst- en winterperiode, van november t.e.m. maart, leveren we graag springkastelen voor jouw INDOOR evenementen. Tijdens deze periode worden er door onze firma enkel per uitzondering nog springkastelen in open lucht geplaatst. Bereikbaar op afspraak voor meer info of de uitwerking van een formule op maat: zie contactgegevens.
Springkastelen huren Verhuur springkastelen en attracties Click Rent.
Springkasteel Rainbow Obstakels. Springkasteel Ridder Glijbaan. Springkasteel Monkey Glijbaan. Springkasteel Panda Groot - Glijbaan. Springkasteel Panda Klein. Springkasteel Burcht Groot. Springkasteel Burcht Klein. Springkasteel Basic Groot Obstakels. Springkasteel Basic Medium. Springkasteel Basic Klein SN. Springkasteel Basic Medium SN. Springkasteel Minions Obstakels.
Springkastelen - Verhuur Danneels.
Voor zowel grote als kleine feestjes of evenementen zijn de springkastelen van Verhuur Danneels perfect! Een springkasteel is altijd de ideale manier om te scoren op een feestje of evenement met kinderen. Het is steeds de topattractie van de dag. Alle kinderen zijn onder de indruk van onze springkastelen, denk maar aan het Prinsessenspringkasteel of Het Piratenschip. Dankzij het diverse aanbod van Verhuur Danneels kan je op elk feestje uitpakken met een nieuw springkasteel. Belangrijk: onze springkastelen voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en zijn dus van zeer hoge kwaliteit.Daarnaast werken wij steeds heel flexibel en aan een scherpe prijs. De kwaliteitsvolle service van Verhuur Danneels krijg je er bovenop! Ter info: ben je van regio Blankenberge? Dan krijg je een korting op de levering van je springkasteel! Woon je iets verder? Dat is geen probleem voor Verhuur Danneels, we verzorgen alle leveringen van onze springkastelen tot in de puntjes. Neem contact op voor meer informatie.

Contacteer ons