Meer resultaten voor zanger

 
zanger
Zangeres van de Rekels.
Sinds 1972 bewijst zij een vaste waarde te zijn in de Nederlandse amusementswereld. Haar debuut als zangeres van de Rekels bracht haar als zestien jarig meisje direct haar eerste nummer 1 hit. In 1972 werd Hanny uit honderden kandidaten gekozen om Corry Konings op te volgen als zangeres van de Rekels. De eerste plaat van Hanny de Rekels was het door Pierre Kartner geschreven en geproduceerde nummer Mario, een regelrechte evergreen. Een groot aantal hits volgde. In 1977 besloot ze de Rekels vaarwel te zeggen en zich helemaal aan haar rol als moeder te wijden. In 1988 liet ze zich overhalen om opnieuw met Hanny de Rekels een plaat te maken. Pierre Kartner tekende voor de productie en opnieuw stond de eerste single direct in de hitparade. Een lang leven was deze hereniging niet beschoren. Meest populaire zangeres van het jaar 1992. Hanny de Rekels gingen in 1989 uit elkaar en Hanny besloot solo verder te gaan. Nu is Hanny een volwassen vrouw die weet wat ze wil en die staat voor haar mening.
Artiest boeken voor uw bedrijfsfeest, een feestavond of debruiloft?
Zonder extra kosten. We boeken de artiesten die u kunt inhuren direct bij de bron. We hebben goede contacten, waardoor u geen extra kosten betaalt. In plaats daarvan profiteert u van scherpe en transparante tarieven, die we in de prijslijst netjes voor u op een rij zetten. Zoekt u binnen een specifiek budget naar de mogelijkhedenom een feest te organiseren? Boek artiesten voor uw bedrijfsfeest, een bruiloftof ander evenement. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is, wat daar dekosten van zijn en hoe het in zn werk gaat. Voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere evenementen. We zijn uw deskundige en betrouwbare boekingsbureau voorbedrijfsfeesten, voor bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere evenementen.Dus wilt u een artiest boeken of zoekt u naar een spectaculaire opening act ofshow?
Zanger van Kili" watch" is overleden VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws.
Zanger van Kili" watch" is overleden. Meer dan een miljoen verkochte exemplaren. Het was mega in 1960, en het leverde The Cousins hun enige gouden plaat op. André Van den Meersschaut, tweede van links op de foto, was de zanger en gitarist, hij bepaalde de sound van de groep.
Zanger - Wikipedia.
Zie Zangers voor andere betekenissen van zanger. Zangeres Billie Holiday in 1947. Een zanger es of vocalist e is een beoefenaar van de zangkunst. Een zanger kan beroepsmatig of als hobby zingen. Iemand die zingen als beroep beoefent wordt ook wel vocalist genoemd.

Contacteer ons