Meer resultaten voor graffiti

 
graffiti
Graffiti verwijderen? 4 tips om uw gevel weer helemaal proper te krijgen.
In de toekomst graffiti weghalen, wordt gemakkelijker met een anti-graffiticoating. Nadat u de graffiti hebt verwijderd, hoopt u dat er geen nieuwe graffiti meer komt. Dat is echter geen garantie. U kunt na het verwijderen van de graffiti een anti-graffiticoating op uw gevel spuiten.
buiten terras
Workshop Graffiti Cultuurkuur.
Tijdens een graffiti workshop kan je je creatief uiten. We maken een eigen ontwerp en gaan aan de slag met verschillende spuittechnieken. Uiteraard nemen we verschillende veiligheidsregels in acht. Een flitsend en kleurrijk kunstwerk van jouw hand! Zin in een workshop graffiti? De graffiti artist komt naar jou toe!
10 bekende graffiti kunstenaars - ArtPub.
Hij begon graffiti te schilderen op metro's' in 1974 en bereikte binnen een paar jaar een legendarische status in dit nieuwe veld. Quinones liet vaak poëtische boodschappen achter op zijn kunstwerken zoals Graffiti" is kunst en als kunst een misdaad is, God, vergeef me alstublieft. Hij creëerde destijds een aantal van de meest bewonderde graffitistukken, maar helaas is veel van zijn beste werk voor altijd verloren.
Graffiti Shuttle Walibi Belgium.
Fun World Graffiti Shuttle. Verplichte begeleiding door volwassene. Zenko en graffiti! Zenko, topdrummer van de groep W.A.B, heeft zijn shuttle helemaal ingespoten met gele en blauwe graffiti, wellicht zijn favoriete kleuren. Zenko als bestuurder? Hold very tight 'cause' Zenko drives his flashy shuttle all by himself.
Graffiti Jam Jeugd VANRSL.
Een grauwe fietstunnel omtoveren tot een toffe toegangspoort tot de stad, de muur van het Wielermuseum van een kleurrijk laagje voorzien, doen we aan de hand van graffiti jams. Begeleid door muziek en een mobiele bar krijgen tientallen jonge kunstenaars de kans om kunstwerken tevoorschijn te toveren voor de bezoekers.
Graffiti en wildgeplakte affiches Stad Gent.
Met een jaarlijkse graffiti-jam, opdrachten en workshops voor beginners geven de Stad Gent en Graffiti vzw artiesten een steuntje in de rug. Meer infohierover op de webstek van Graffiti vzw. Lees de folder over graffiti en wildplakken. Groendienst Stad Gent.
Graffiti: Waar mag het? Lokale Politie Gent. Police Flame. cross.
Graffiti, soms is het pure kunst, maar vaak ook zuiver vandalisme. Wanneer graffiteurs zonder jouw toestemming je huisgevel als canvas gebruikt hebben, is dat nooit plezant. Bovendien geven ongewenste graffiti en tags een verloederde indruk. Gelukkig doen Stad Gent en de Politie Gent de nodige inspanningen om paal en perk te stellen aan deze overlastvorm.
graffiti BRUZZ. culture.
Graffiti kostte MIVB bijna 900.000 euro in 2021. De MIVB moest in 2021 875.000 euro ophoesten voor het verwijderen van graffiti op voertuigen en in stations. Dat is een lichte daling ten opzichte van 2020. Muren van de Kunstberg vrijwel volledig bedekt met graffiti.
Graffiti Stockfoto's' en beelden Getty Images.
70.969 Graffiti stockfoto's' en beelden. Blader door de 70.969 graffiti beschikbare stockfotos en beelden, of zoek naar street art of urban om nog meer prachtige stockfotos en afbeeldingen te vinden. Zoek searchView.params.phrase op kleurfamilie. De zoekopdracht voor graffiti" heeft geen resultaten opgeleverd.
Street Art - Graffiti Academie Kontich.
Het atelier belicht street-art in de brede zin, met veel goesting voor experiment en een uitgebreid gamma aan grafische en picturale technieken; van spraycan art, stencil graffiti, stickering, driedimensionaal werk op maquettes, outdoor werk op locatie, enz. alles steeds beleefd vanuit de jongerencultuur.
Street art in Antwerpen: ontdek de mooiste graffiti in het centrum - Trot Op!
Hoofdafbeelding: Skull Graffiti door Steve Locatelli, Rise One, e.a. Meeting of Styles: Wolf in sheeps clothing door A Squid Called Sebastian, onderaan: various artists. Antwerpen Centrum: Antwerpen door Rise One, Mural for my Father door El Mac, Sint-Andries MCs door Smates.
GRAFFITI HASSELT Deejoohcee graffitikunst.
Of je nu op zoek bent naar een graffiti tekening voor een slaapkamer, de inkleding van jouw horeca zaak of winkelpand, of een kleurrijk graffiti design voor jouw kantoor. Of je bent op zoek naar een graffiti kunstenaar voor een live graffiti demo tijdens jouw evenement: bij dééjoohcéé ben je aan het juiste adres.

Contacteer ons