Meer resultaten voor organiseren

 
organiseren
Synoniemen van organiseren; ander woord voor organiseren - synoniemen.net.
accommoderen, afdoen, beklinken, bijleggen, in orde brengen, organiseren, plooien, regelen, reguleren, vereffenen structureren ww.: ordenen, organiseren, rangschikken, schikken, vormgeven aanrichten ww.: organiseren, stichten, teweegbrengen, veroorzaken voorzien ww.: ontwerpen, organiseren, plannen, regelen, zorgen versieren ww.: improviseren, organiseren, regelen, ritselen inrichten ww.:
organiseren - WikiWoordenboek.
Het woord organiseren staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd organiseren" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. organiseren" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.
Organiseren - Wikipedia.
Organiseren vakbond, methode van de vakbond om werknemers op de werkvloer te organiseren en om via strategische campagnes druk uit te oefenen op werkgevers. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Organiseren of met Organiseren indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Organiseren inzichtelijk te maken.
Evenement organiseren: Tips, Checklists, Hoe, Tools.,
Heb je een beperkt budget of vind je het organiseren van evenementen leuk, dan is het zelf organiseren van je event zeker een optie. Ontdek de voor- en nadelen van het zelf organiseren van je bedrijfsevent versus het uitbesteden aan een evenementenbureau.
organiseren Nederlands woordenboek - Woorden.org.
een gebeurtenis voorbereiden en laten gebeuren Hoe spel je organiseren? organiseren spel je O R G A N I S E R E N Wat is een ander woord voor organiseren? Andere woorden voor organiseren zijn catalogiseren, initiƫren, initiren, ordenen en regelen.

Contacteer ons